Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi

WEB https://karamanram.meb.k12.tr
Adres : Hamidiye Mah, Fevzi Paşa Cd. Eski Ticaret Lisesi Yeri 70100 Merkez/Karaman
VİZYON : “Her İnsan Bir Değerdir; Eğitimde Feda Edilecek Fert Yoktur.”
MİSYON : Hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesi ile başlar anlayışını benimsemiş, yeniliklere açık paylaşımcı ve güler yüzlü kadrosuyla, sürekli değişen günümüz dünyasında eğitimin ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetlerini etkin hale getirip, kendisi ile barışık, Hayat Boyu Öğrenen verimli insan profilini yakalamak ve bu etkinliklerden tüm ilimiz insan kaynaklarının yararlanmasını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Otopark:1
Öğretim Şekli :Özel Eğitim Hizmetleri, Psikolojik Danışma Ve Rehberlik Hizmetleri
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal gaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Terminal kent merkezine yaklaşık 3 km. uzaklıktadır. Terminale belediye otobüsleri, dolmuş ve özel taksiler çalışmaktadır. Tren garı kent merkezine. 1 km. uzaklıktadır. İlimizde Havaalanı yoktur.
Yerleşim Yeri : Hamidiye Mah, Fevzi Paşa Cd., 70100 Merkez/KARAMAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Rehberlik Ve Araştırma Merkezi Karaman il merkezindedir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :